Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie

723 692 532

 

pomoc techniczna : 800 - 1800

ZMIANA REGULAMINU!!!

UWAGA!
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU

Facebook Polski Ebazarek

Zaloguj się
Jak dodać ogłoszenie ?
Nie masz konta? Zarejestruj się

Szynka "Branicz" z probiotykami

Certyfikat

Certyfikat

Tak

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

80,00 zł/kg Cena do negocjacji

Nakło nad Notecią

Powiat Nakielski / Gmina Nakło nad Notecią

Jest to produkt z obecnością naturalnych bakterii probiotycznych. Wyrób oprócz probiotyków, tradycyjnie dodawanych naturalnych przypraw i soli peklującej nie zawiera żadnych substancji dodatkowych. Produkowany jest z krajowego surowca mięsnego. Najwyższą jakość uzyskano poprzez dobór wysokogatunkowego mięsa wieprzowego i naturalnego procesu dojrzewania. Produkt ten nie jest poddawany obróbce cieplnej, zachowuje wszelkie wartościowe kultury bakterii, składniki odżywcze i witaminy. Bakterie probiotyczne mają szereg korzystnych właściwości dla zdrowia człowieka: eliminują patogeny, wzmacniają system odpornościowy, wpływają na metabolizm przemian, działają antyalergicznie, usuwają cholesterol z jelit i wpływają na stan zdrowia.