Certyfikat
Tak
pomoc techniczna : 800 - 1800
ZMIANA REGULAMINU!!!
UWAGA!
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU
Powiat Nakielski / Gmina Nakło nad Notecią
Jest to produkt z obecnością naturalnych bakterii probiotycznych. Wyrób oprócz probiotyków, tradycyjnie dodawanych naturalnych przypraw i soli peklującej nie zawiera żadnych substancji dodatkowych. Produkowany jest z krajowego surowca mięsnego. Najwyższą jakość uzyskano poprzez dobór wysokogatunkowego mięsa wieprzowego i naturalnego procesu dojrzewania. Produkt ten nie jest poddawany obróbce cieplnej, zachowuje wszelkie wartościowe kultury bakterii, składniki odżywcze i witaminy. Bakterie probiotyczne mają szereg korzystnych właściwości dla zdrowia człowieka: eliminują patogeny, wzmacniają system odpornościowy, wpływają na metabolizm przemian, działają antyalergicznie, usuwają cholesterol z jelit i wpływają na stan zdrowia.