Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie

723 692 532

 

pomoc techniczna : 800 - 1800

ZMIANA REGULAMINU!!!

UWAGA!
TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU

Facebook Polski Ebazarek

Zaloguj się
Jak dodać ogłoszenie ?
Nie masz konta? Zarejestruj się

OGONÓWKA DŁUGODOJRZEWAJĄCA EKO

Certyfikat

Certyfikat

Tak

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Tak

Wysyłka

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

ŁABISZYN WIEŚ

Powiat Żniński / Gmina Łabiszyn

Ogonówkę peklujemy przez dwa tygodnie w soli kłodawskiej, następnie jest wędzimy w tradycyjnej wędzarni, w zimnym dymie z drewna olchowego. Gotową wędlinę kroimy na cienkie plastry i układamy na tackach.

Termin przydatności do spożycia: 60 dni

Opakowanie vacum: gramatura jednej tacki to około 100g

Informacje dodatkowe: mięso do produkcji wędlin pochodzi ze świń rasy „złotnicka pstra, których mięso charakteryzuje się wyjątkowymi walorami smakowymi przy dużej zawartości tłuszczu w tuszy. Hodowla zwierząt wykorzystywanych do produkcji odbywa się tylko w certyfikowanych gospodarstwach ekologicznych .